O AVENTURA DE 5*

 

 

KIM COUNTRY CLUB impreuna cu SIDE BY SIDE ADVENTURE TOURS te asteapta sa pleci intr-o aventura fara compromisuri.  Locatia exclusivista si ospitalitatea echipei noastre vor fi condimentate de o experienta inedita la bordul unui UTV pilotat chiar de tine pe un traseu in care poti admira peisajele unice ale zonei.

 

Doua nopti de cazare in camere tip boutique rooms, restaurante, lounge, bar, terase, piscină infinită, teren de tenis, basket, si biliard dar si o excursie in off road plina de adrenalina vor fi alegerea perfecta pentru un weekend de neuitat.

 

Pentru a participa la acest eveniment nu trebuie sa fii un expert in pilotarea masinilor 4×4. Utv-urile sunt jucarii pentru oameni mari, puternice dar foarte confortabile, sigure si usor de manevrat fiind echipate cu rollchage, centuri de siguranta in 6 puncte si cutie de viteze automata.

 

Excursia va fi organizata pentru un grup de 14 persoane, vom parcurge portiuni de traseu in zone forestiere unde va puteti testa abilitatile de pilot in off road dar si zone inalte cu un view spectaculos.
Dupa o zi plina de aventura, si peripetii, ne vom relaxa la piscina unde va continua distractia cu POOL PARTY si COCKTAIL NIGHT.