class="page-template-default page page-id-912 ravis-booking elementor-default elementor-kit-1399"

Bine ati venit pe site-ul www.kimcountryclub.ro Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

PREMIUM TEAM EVENTS SRL cu sediu in Cocorastii Mislii, sat Tiparesti nr. 102,  Nr.ord.Reg.Com.: J29/942/2018, Cod de înreg. fiscală: 39301718 este proprietarul/administratorul website-ului www.kimcountryclub.ro.
Date contact: www.kimcountryclub.ro
Tel: 0726.049.460
e-mail: office@kimcountryclub.ro
rezervari@kimcountryclub.ro

PREMIUM TEAM EVENTS SRL, denumita generic in cele ce urmeaza si KIM Country Club, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. Informatii personale
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului KIM Country Club. PREMIUM TEAM EVENTS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului
KIM Country Club garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al KIM Country Club.

3. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre KIM Country Club pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. KIM Country Club se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si KIM Country Club
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
KIM Country Club se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa KIM Country Club, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
KIM Country Club certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere KIM Country Club sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere KIM Country Club sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere KIM Country Club sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a cere KIM Country Club sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@kimcountryclub.ro
In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: KIM Country Club garanteaza securitatea sistemelor informatice.
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele KIM Country Club
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI KIM Country Club SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright
Intregul continut al site-ului KIM Country Club – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea PREMIUM TEAM EVENTS SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul PREMIUM TEAM EVENTS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru.
Prin accesarea site-ului www.kimcountryclub.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate KIM Country Club, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la KIM Country Club in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la KIM Country Club.

6. Plata serviciilor
Plata serviciilor se poate efectua in avans prin ordin de plata sau la receptie la momentul prestarii serviciilor de cazare. De asemenea puteţi introduce data sosirii şi numărul de nopţi şi astfel să verificaţi disponibilitatea, preţurile şi să rezervaţi online (instant), cu confirmare imediată.
PREMIUM TEAM EVENTS SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard.

7. Tarife
Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA, fara micul dejun, dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera). Exceptiile sunt specificate clar pe site.
Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

8. Plati / garantii
Efectuarea rezervarilor prin site-ul www.kimcountryclub.ro este gratuita. Plata serviciilor rezervate se poate face la receptia hotelului in momentul cazarii, sau in avans catre PREMIUM TEAM EVENTS SRL. Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii si numai prin selectarea posibilitatilor din meniul site-ului. Eventualele solicitari legate de modul de plata inscrise in campul ‘Comentarii’ din ecranul de rezervare nu sunt luate in considerare..

9. Informatiile introduse de utilizator
Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. KIM Country Club poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, KIM Country Club poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin KIM Country Club si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit

11. Litigii
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea PREMIUM TEAM EVENTS SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre PREMIUM TEAM EVENTS SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12. Dispozitii finale
Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Societatea PREMIUM TEAM EVENTS SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului KIM Country Club, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea PREMIUM TEAM EVENTS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul KIM Country Club, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Formular autentificare
Formular înregistrare